U posljednjem dijelu Filatelije za početnike donosimo vam kratku zbirku filatelističkih linkova koje vam preporučujemo za daljnje bavljenje filatelijom. Svaka od potonjih web-stranica nudi mnogo korisnih informacija kojima se možete služiti kada biste željeli saznati ponešto o poštanskoj marci čije vam porijeklo nije jasno, ili kada tražite pomoć od uglednih filatelističkih stručnjaka. Svakako nastavite pratiti Autolink.com.hr, stoga što na našoj web-stranici gotovo svakog tjedna možete pronaći zanimljive članke ne samo o filateliji, već i o ostalim temama kojima se bavimo!

1.: Filatelija.biz

Filatelija.biz

Ovaj filatelistički portal može vam biti od velike pomoći pri stvaranju vlastite filatelističke zbirke, kao i želite li razvrstati staru zbirku poštanskih maraka koju ste našli na tavanu. Stručno i sažeto objašnjeni su svi pojmovi na koje će filatelisti naići dok proučavaju poštanske marke i drugi filatelistički materijal.

Filatelistički link br. 1: http://www.filatelija.biz/

2.: Filatelija.net

Filatelija.net

Ovo je službeni Hrvatski filatelistički portal. Na njegovim stranicama možete pronaći i kratke filatelističke priče, kao i brojne druge zanimljivosti iz svijeta filatelije. Ovaj portal u vlasništvu je čuvene filatelističke kuće Bokić iz Zagreba.

Filatelistički link br. 2: http://www.filatelija.net/

3.: Hrvatski filatelistički savez (HFS)

HFS

Na službenoj web-stranici Hrvatskog filatelističkog saveza (HFS) dostupna su brojna izdanja časopisa Hrvatska filatelija u PDF-izdanju. Svakako ih je korisno pregledati, pogotovo ukoliko ste u potrazi za podatcima o najnovijim filatelističkim izdanjima Hrvatske pošte (HP).

Filatelistički link br. 3: http://www.hfs-cpf.hr/

4.: My Postage Stamps Collection (hrv. Moja zbirka poštanskih maraka)

Filatelistički blog kojeg uređuje Indijac Vivin Fernandes gotovo svakog dana objavljuje omotnice s poštanskih markama koje zaprima. Iako ne sadrži filatelističke definicije kao dosada preporučeni linkovi, ovakav blog djeluje doista inspirativno i pomoći će vam da odaberete tematsko područje poštanskih maraka koje ćete sakupljati.

Filatelistički link br. 4: http://mypostagestampscollection.blogspot.com/

5.: Filatelističko društvo Zaboky-Zabok

FD Zaboky

Na stranici Filatelističkog društva Zaboky-Zabok možete otkriti brojne zanimljive činjenice o svjetski poznatim filatelističkim raritetima, kao i zanimljive članke o poštanskoj povijesti. Ukoliko želite saznati ponešto i o filatelističkom materijalu vrijednom više stotina tisuća eura, nezaobilazna web-adresa je FD Zaboky-Zabok.

Filatelistički link br. 5: http://www.fdzaboky.hr/